Yeast diversity in ethanolic fermentation process associated with cane quality (2011)
Source: Resumos. Conference titles: Brazilian BioEnergy Science and Technology Conference. Unidade: ESALQ
Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, ETANOL, LEVEDURAS, FERMENTAÇÃO, SACCHAROMYCES
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MUTTON, M. J. R et al. Yeast diversity in ethanolic fermentation process associated with cane quality. 2011, Anais.. Campos do Jordão: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2011. Disponível em: http://bbest.org.br/abstracts/resumos/R0409-2.pdf. Acesso em: 03 maio 2024.APA
Mutton, M. J. R., Ravaneli, G. C., Stupiello, J. P., & Mutton, M. A. (2011). Yeast diversity in ethanolic fermentation process associated with cane quality. In Resumos. Campos do Jordão: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://bbest.org.br/abstracts/resumos/R0409-2.pdfNLM
Mutton MJR, Ravaneli GC, Stupiello JP, Mutton MA. Yeast diversity in ethanolic fermentation process associated with cane quality [Internet]. Resumos. 2011 ;[citado 2024 maio 03 ] Available from: http://bbest.org.br/abstracts/resumos/R0409-2.pdfVancouver
Mutton MJR, Ravaneli GC, Stupiello JP, Mutton MA. Yeast diversity in ethanolic fermentation process associated with cane quality [Internet]. Resumos. 2011 ;[citado 2024 maio 03 ] Available from: http://bbest.org.br/abstracts/resumos/R0409-2.pdf